+36 20 599 3577

Green Operations, zöld páncél a munkavédelemben

A munkavédelem, tűzvédelem és környezetvédelem területén biztosítunk olyan védelmi hálót, ami az ön nyugalmát fogja biztosítani. Átfogó és komplex megoldásokkal, kitűnő hatósági kapcsolatokkal, bevált stratégiákkal segítünk partnereinknek. Ez egy nemszeretem, de KÖTELEZŐ eleme a vállalkozások működésének, a hatóságok pedig egyre nagyobb intenzitással és egyre nagyobb bírsági tételekkel igyekeznek rendet teremteni.
Ne ön legyen a következő, aki fizetni fog!

Kollégáink több éves, multinacionális cégeknél szerzett tapasztalattal rendelkeznek többféle iparágban, amit folyamatosan bővítenek.
Felmérésünk során egyedi stratégiákat alakítunk ki, melyek pontosan illeszkednek vállalkozása specifikus igényeihez és céljaihoz. Küldetésünk, hogy a kis, közepes és nagy vállalatok számára is egyaránt segítsünk a biztos kiigazodásban a törvények és jogszabályok tengerében. A 2023-ban átalakuló hulladékgazdálkodási rendszerben sem lesz egyedül, hiszen a kezdetektől nyomon követjük a változásokat, hogy Ön biztonsággal megtudjon felelni mind a hatóság, mind a koncesszor által támasztott EPR, termékdíj,  regisztrációs kötelezettségek teljesítéséhez és hulladékgazdálkodás feladataira vonatkozó jogszabályi megfelelésnek.

Küldetésünk során minden ügyfelünk válláról levesszük a terhet, amit bizonyít a garancia biztosításunk is. 

Válassza cégünket és ismerje meg széleskörű szolgáltatásainkat, mellyel a jövő tartóoszlopaként Ön mellett állva segítjük a sikerek elérésében!
Keressen minket elérhetőségeinken!

KOVÁCS JUDIT
Ügyvezető,

környezetvédelmi mérnök,
munkavédelmi szakmérnök,
tűzvédelmi előadó.